Vieraskynä toimii ratkaisuna kirjoittamisen ongelmiin - Vieraskynä

Vieraskynä toimii ratkaisuna kirjoittamisen ongelmiin

Jopa kokeneet kirjoittajat törmäävät hankaluuksiin ja tietävät, ettei kirjoittaminen aina suju mallikkaasti. Se on vielä vaikeampaa sellaiselle, joka ei kirjoita työkseen ja jonka erityistaidot ovat muualla.  Kirjoittaminen vie liikaa aikaa ja energiaa, ja puurtamisen jälkeenkään ei lopputuloksena synny oikeanlaista sisältöstrategiaan sopivaa tekstiä.

Haamukirjoittaminen tarjoaa ratkaisun

Vieraskynä on haamukirjoituspalvelu, joka on suunniteltu vastaamaan kirjoitetun sisällön kasvavaan tarpeeseen. Haamukirjoittajat tuottavat tarvittavat tekstit, mikä vähentää turhaa stressiä. Näin jää aikaa omille tärkeimmille työtehtäville, kun kirjoittaminen saadaan delegoitua jonkun toisen hoidettavaksi. Mitä haluatkaan kirjoittamiselta, Vieraskynältä saat siihen apua.

Millaista sisältöä voit odottaa?

Vieraskynän taitavat haamukirjoittajat osaavat kirjoittaa myyvää tekstiä, joka erottuu joukosta ja vastaa asiakkaan odotuksia. Ei ole mitään liian suurta tai vaikeaa, jota Vieraskynä ei pysty ratkaisemaan.  Oli kyse referenssitarinoista, some-sisällöstä tai blogiteksteistä, mille tahansa löytyy kirjoittaja tuottamaan tekstisisältöä suomeksi tai englanniksi. Jos sinulla on kirjoitettuun sisältöön liittyviä ideoita, Vieraskynän haamukirjoittajat ottavat mielellään haasteen vastaan ja kokoavat ideoista ja ehdotuksista mieleisesi laadukkaan tekstin.

Kuka hyötyy vieraskynä.fi palvelusta?

Palvelu sopii kenelle tahansa, joka kaipaa apua kirjoittamiseen. Ei ole väliä oletko yksityisasiakas vai yritys, kaikki kirjoitettuun sisältöön liittyvä voidaan hoitaa kätevästi palvelun kautta, olitpa esimerkiksi:

  • asiantuntija
  • toimitusjohtaja tai johtavassa asemassa toimiva henkilö
  • some-vaikuttaja
  • yrityksen viestintä- tai markkinointipäällikkö
  • toimituspäällikkö
  • konsultti

Toiveillasi on merkitystä

Vieraskynä tarjoaa eri vaihtoehtoja riippuen siitä, kuinka paljon haluat itse osallistua tekstin kirjoittamiseen. Saatat ehkä tarvita tekstin muokkausta tai haluat, että haamukirjoittaja kirjoittaa tekstin kokonaan puolestasi. Missään tapauksessa ei tarvitse olla huolissaan siitä, tuleeko tekstistä juuri oikeanlainen jonkun toisen kirjoittamana, koska voit itse vaikuttaa kirjoitusprosessiin.  Palvelu takaa sen, että kaikki ongelmakohdat korjataan, ehdotuksia ja toiveita kuunnellaan ja muutokset tehdään niiden mukaan. Sinulla on viimeinen sana, ja teksti on valmis vasta siinä vaiheessa, kun olet hyväksynyt sen.

Haamukirjoittaminen saattaa tuntua epävarmalta konseptilta ja palvelun käyttäminen mietityttää. Mihinkään ei tarvitse kuitenkaan sitoutua, palvelua voi kokeilla editointitarpeisiin kerran ilmaiseksi eivätkä mitkään kysymykset ja ehdotukset ole liian eriskummallisia. Neuvottelulle ja uusille ideoille löytyy aina tilaa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille tarpeesi!

Mia Heiskanen
Vieraskynä-palvelun luoja ja palveluvastaavaa

 

Leave A Comment